Mijn account

Hier ziet u een overzich van

Gratis verzending bij Maya Naturals

Bij Maya Naturals is de verzending van uw bestelling volledig gratis. U kunt ervoor kiezen om uw pakket bij u thuis, op kantoor of bij een afleverpunt te laten bezorgen. Woont u in het buitenland? Dan rekenen wij een kleine toeslag van 3,99,-

Veilig online betalen

U kunt veilig online betalen met uw eigen bank. Voor het online betalen gebruiken wij de diensten van Mollie. Mollie stellen hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats door middel van een beveiligde verbinding.

Snelle levering PostNL

Voor de bezorging gebruiken wij de snelle levering van PostNL, Als u voor 15:00 uur heeft besteld, krijgt u in de meeste gevallen uw pakket de volgende werkdag thuisbezorgd. Woont u in de buurt van ons hoofdkantoor dan kan het zijn dat een van onze collega’s uw pakket bezorgt!

Vriendelijke klantenservice

Onze klantenservice staat elke werkdag van 9:00 tot 18:00 voor u klaar! stuur ons gerust een e-mail met uw vraag of opmerking naar: Info@mayanaturals.nl

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Bekijk ook eens

Geef uw lichaam een booost die het verdient

Uw lichaam verdient het om goed verzorgt te worden met de juiste vitamine's en mineralen

De waardering van mayanaturals.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.