Bezorgservice

Verzendingen briefpost & pakketten

Voor pakketten en briefpost maken wij gebruiken van Post.nl. Als u voor 15.00 besteld, wordt u pakket de volgende werkdag bezorgd. Dit geldt voor bestellingen in Nederland. in Belgie kan de bezorgtijden afwijken, voor de rest van Europa geldt een minimale verzendtijd van 2 – 5 werkdagen.

Track& Trace

Als u een bestelling heeft geplaatst krijgt u via de mail een notificatie wanneer Post.NL uw pakket bezorgd. zo kunt u ook in de gaten houden waar uw pakket zich bevind. Let op dat deze mail soms in uw spam-box terecht kan komen. wilt u weten waar uw bestelling is? Bekijk het hier.

Kosten

Verzendkosten in Nederland is geheel gratis. Voor België is het gratis verzenden boven de 35 euro. Besteld u onder de 35 euro dan vragen wij een kleine vergoeding van 3,99

Retourneren of ruilen

Bent u niet tevreden met het artikel of wilt u om een andere reden retourneren? Dat kan. U dient het pakket binnen 14 dagen terug te sturen. De verzendkosten zijn dan voor uw eigen rekening. Let op dat alleen ongeopende, opgebruikte artikelen geretourneerd kunnen worden. Mocht u het artikel al gebruikt hebben, dan kunnen we extra administratie kosten rekenen hiervoor. Binnen 14 dagen staat het bedrag op uw rekening. Uitzondering op retourneren zijn artikelen waarvan de verzegeling gebroken is of die snel bederven.

Modelformulier herroepingsrecht

U kunt het formulier modelformulier-voor-herroeping en meesturen, maar dit hoeft niet. Let er wel op dat u uw bestelnummer vermeld bij het retourneren.

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice of mail ons via: Info@mayanaturals.nl  of bel 06 – 145 99 695. Team Maya Naturals zal u zo spoedig mogelijk te woord staan.

De waardering van mayanaturals.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.