OVER ONS

Alles wat je wilt weten van Maya Naturals!

Ons verhaal

Maya Naturals is een klein familiebedrijf dat is opgericht in Nederland. Maya Naturals betekent letterlijk natuurlijke bron en dat is precies waar wij voor staan. 

Wij willen alleen 100% natuurlijke en biologische producten op de markt brengen dat eerlijk is gewonnen bij lokale boeren waar de planten op hun best groeien. In ons assortiment hebben wij koudgeperste pure Arganolie dat afkomstig is uit Marokko. 

Omdat wij nog een vrij jong bedrijf zijn, zijn wij momenteel nog druk bezig om ons assortiment te vergroten met andere natuurlijke producten. Zoals biologische castor olie dat ideale verzorging biedt aan uw wimpers en wenkbrauwen. Voor de mannen zijn wij bezig met het maken van een natuurlijke baardolie, baardbalsem en nog veel meer!

Al onze producten zijn uitgebreid getest en beschikken over strenge Europese certificaten. Verder zijn ze 100% puur, natuurlijk, biologisch en geheel dierproefvrij!

Zorg voor elkaar

Het is onze passie bij Maya Naturals om te zorgen voor mens en milieu. Wij vinden het belangrijk dat wij moedernatuur respecteren en liefhebben. 

Natuur biedt beweging

de natuur nodigt ons uit om meer te bewegen, denk dan aan een wandeling door het park of heerlijk picknicken of met sport zoals fietsen, joggen voetballen en nog veel meer! 

De natuur biedt leven

De natuur zorgt ook voor het prettige leefomgeving, zo zorgt ze ervoor dat er genoeg regen valt zodat en we groenten en fruit kunnen kweken. En trekken bloemen allerlei insecten aan, bijvoorbeeld de bijen die zorgen voor de bestuiving. Het belang van het verzorgen van de natuur is evident.

Het doneren van bomen

maya naturals doneert een deel van de opbrengst om bomen te planten in ontwikkelingslanden. De bomen zorgen voor de bevolking en de lokale boeren die onze hulp goed kunnen gebruiken. Bomen zijn essentieel, als de grootste planten op onze aarde voorzien ze ons van zuurstof, slaan ze koolstof op, en zorgen ze voor stabiliteit voor de bodem  en geven ze leven aan wilde dieren in de wereld!

Your Dream. Our Mission.

Passie voor wat wij doen

Het is onze passie bij Maya Naturals om te zorgen voor mens en milieu. Wij vinden het belangrijk dat wij moedernatuur respecteren en liefhebben. 

Wij zien vaak dat de cosmetica branche niet meer geeft om kwaliteit en een zo goedkoop mogelijk product op de markt wil brengen. Tegenwoordig worden bijna alle producten vol gepropt met e-nummers, alcohol, parfum of andere chemische stofjes die schade kunnen toebrengen aan uw gezondheid.

Doordat ze bijna alle producten op een onnatuurlijke manier bewerken, verliezen de ingrediënten in veel gevallen hun natuurlijke kracht en eigenschappen waar ze juist bekend om staan.

Daarom willen wij terug naar de basics. Wij willen laten zien en ervaren dat natuurlijke producten veel beter zijn voor uw gezondheid dan de massaproducten bij veel merken.

Wij streven naar een groener toekomst, voor onze generatie en die nog zullen volgen.

Maya Naturals wilt een groener toekomst!

Maar wat doen wij precies?

Maya Naturals is nog een jong bedrijf dat zich inzet voor een groener schoner leef omgeving voor onze volgende generatie en de generatie’s die er gaan volgen! 

Olie vanuit de bron

Wij importeren olie van lokale boeren

Gerecyclede materialen

Het gebruiken van gerecyclede materialen is een must!

Planten van bomen

Wij planten bomen in
ontwikkelingslanden

Blog's

Wij schrijven blogs om samen aan een groener toekomst te werken

Geen retouren

Eenpakket retour sturen kost tot wel 1000g co2

Recepten

Wij delen elke week natuurlijke recepten die u kunt uitproberen

Onze bijdragen aan een groener toekomst

Hoe dragen wij bij aan een groener toekomst? Wij bij Maya Naturals zijn gek op natuur. Dat kan ook niet anders want zonder onze natuur zouden wij het niet lang overleven. Waarom? De natuur zorgt er namelijk voor de kwaliteit van je leefomgeving, het zorgt ervoor een betere luchtkwaliteit en het zorgt voor minder fijnstof zodat wij dat niet hoeven in te ademen. Maar zelfs voor minder lawaai en een zachtere omgevingstemperatuur

Bovendien nodigt de natuur ons uit om meer te bewegen, denk dan aan een wandeling of heerlijk picknicken in het park of met sport zoals fietsen, joggen voetballen en nog veel meer! De natuur zorgt ook voor het prettige leefomgeving, zo zorgt ze ervoor dat er genoeg regen valt zodat en we groenten en fruit kunnen kweken. En trekken bloemen allerlei insecten aan, bijvoorbeeld de bijen die zorgen voor de bestuiving. Het belang van het verzorgen van de natuur is evident.

Daarom doneren wij bij Maya Naturals een deel van de opbrengst om bomen en planten te kweken in ontwikkelingslanden. De bomen zorgen voor de bevolking en de lokale boeren die onze hulp goed kunnen gebruiken. Bomen zijn essentieel, als de grootste planten op onze aarde voorzien ze ons van zuurstof, slaan ze koolstof op en zorgen ze voor stabiliteit in de bodem. En ze leven aan wilde dieren in de wereld! Verder leveren bomen een werkomgeving voor boeren. Help ons met ons doel om de wereld groener en schoner te maken voor de volgende generatie en de generaties die gaan volgen

Samen staan wij sterk!

Verder zijn wij ook druk bezig op onze werkvloer. Zo scheiden en recyclen wij ons afval en gaan gebruikte dozen netjes in de kartonbak. Daarnaast gebruiken wij zoveel mogelijk gerecyclede materialen zoals FSC-gecertificeerde kartonnen dozen en inpakspullen.

Wilt u weten wat u nog meer kunt doen, bekijk dan eens onze blog!

Vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact op

Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan!

Geeft uw lichaam

De natuurlijke olie die het verdient!

De waardering van mayanaturals.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.